Allergie informatie: Zoete abrikozeneieren
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 milliliter melk + 5 eetlepels
- 1 pakje vanillepuddingpoeder (om te koken voor 500 milliliter melk)
- 300 gram bloem + een beetje
- 1 zakje bakpoeder
- 75 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- zout
- 150 gram magere kwark
- 6 eetlepels olie
- 8 halve abrikozen (pot of blik)
- poedersuiker om te bestuiven
- bakpapier
- handmixer
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Zoete abrikozeneieren
- Allergieen informatie