Allergie informatie: Zachte chocolademuffins
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram zachte boter
- 225 gramsuiker
- 2 zakjes vanillesuiker (à 8 gram)
- zout
- 2 eieren
- 150 gram bloem
- 40 gram cacao
- 2 theelepels bakpoeder
- 300 gram pure chocolade
- 450 milliliter slagroom
- materialen:
- muffinbakblik met 12 holtes
- 12 papieren cakevormpjes (à circa 5 centimeter doorsnede)
- 1 diepvrieszakje
- bakpapier
Meer Recepten
- Bessenjam
Met zwarte bessen, rode aalbessen en appel uit Nederland
3 porties - 2 uur
Jam en marmelade - Bill_W_Polo - Komkommersoep met kerrie en appel
Met komkommer, kerrie en appel uit Belgie
4 porties - 25 minuten
Soepen - pitoe - Een zoete en zachte smoothie
Met abrikozen, limoen en pruimensap uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Tortillaships
Met bloem tortillas, frituurolie en zeezout uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Geroerbakte bleekselderij
Met bleekselderij, biefstuk en tomatenketchup uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Roerbakgerechten - jolandaknorretje
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Zachte chocolademuffins
- Allergieen informatie