Geroerbakte bleekselderij

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in dunne reepjes.
  2. Pel een en snijd hem in kleine stukjes.
  3. Was de en snijd de stengels in schuine stukjes van ca. 1,5 cm breed.
  4. Doe de olie in een wok.
  5. Als de olie zeer heet is, roerbak er dan de in.
  6. Voeg het vlees, de vetsin en het toe en roerbak het op hoog vuur.
  7. Als het vlees gaar is, verwijder het uit de pan en bewaar het op een bord.
  8. Doe de in de wok en voeg toe.
  9. Laat de selderij gaar smoren. (Hoeft maar heel kort, ca. 5 minuten.
  10. Niet te lang anders wordt het lebberig!) Voeg indien nodig nog toe.
  11. Als de selderij gaar is, doe het vleesmengsel weer in de pan en roer door elkaar.
  12. Voeg flink wat toe (naar smaak).
  13. Roer het geheel door elkaar en laat al pruttelend nog even op elkaar inwerken.
  14. Serveer met witte rijst.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Geroerbakte bleekselderij heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Het is een lekker verfrissend recept,gebruik geen Ve-tsin, in plaats daarvan een beetje citroensap als smaakversterker!
Wim 2 november 2013
Het was lekker, alleen gebruik ik beslist geen vetsin, is echt niet nodig en 150 gram vlees voor 4 personen vind ik wat weinig.
Doornroos 24 oktober 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
97 kcal
4%388 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
1%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Geroerbakte bleekselderij