Allergie informatie: Worteltaart met pecannoten en mascarpone
Terug naar het receptIngrediënten
- BESLAG
- 200 gram rietsuiker
- 100 milliliter olijfolie
- 2 eieren losgeklopt
- 150 gram bloem
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 theelepel kaneel
- 200 gram wortelen geraspt
- 100 gram pecannoten in stukjes gehakt
- 100 gram cranberry's
- GLAZUUR
- 125 gram zachte roomboter
- 125 gram poedersuiker
- 125 gram mascarpone
- 3 druppels vanille extract
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Worteltaart met pecannoten en mascarpone
- Allergieen informatie