Allergie informatie: Terrina di albumi e uvetta (cake van eiwitten met rozijnen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 120 gram boter (of margarine)
- 120 gram suiker
- 150 gram gezeefde bloem
- 50 gram blanke amandelen
- 8 eiwitten
- 75 gram rozijnen
- 1 eetlepel paneermeel of bloem
- rasp van 1 citroen
- snufje zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Terrina di albumi e uvetta (cake van eiwitten met rozijnen)
- Allergieen informatie