Allergie informatie: Kwarkmuffins met kersen
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kersen zonder pit
- 3 eieren
- 500 gram kwark
- 150 milliliter zure room
- 50 gram + een beetje suiker
- 30 gram griesmeel
- 1 pakje vanillepuddingpoeder (voor 500 milliliter om te koken)
- schil en sap van 0,5 biologische citroen
- 100 milliliter slagroom
- 6o gram jam zonder suiker
- muffinblik voor 12 stuks
- 12 papieren bakvormpjes
- boter om in te vetten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kwarkmuffins met kersen
- Allergieen informatie