Allergie informatie: Kersengebak met crème fraiche
Terug naar het receptIngrediënten
- paneermeel voor de ovenvorm
- 2 potten kersen (720 milliliter per stuk)
- 250 gram + een beetje boter
- 250 gram suiker
- 1 snufje zout
- 3 druppels amandelaroma
- 5 eieren
- 500 gram + 2 eetlepels bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 450 milliliter crème fraiche
- 100 gram poedersuiker
- 2 eetlepels citroensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kersengebak met crème fraiche
- Allergieen informatie