Allergie informatie: Chocoladetaart
Terug naar het receptIngrediënten
- een met boter ingevette springvorm (24 centimeter diameter)
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
- 150 gram suiker
- 360 gram pure chocolade (+ extra om te versieren: 150 gram)
- 180 gram boter
- 9 eieren (6 dooiers, 9 eiwitten = 3 dooiers weg gooien)
- snufje zout
- sateprikker oid. om te prikken
Meer Recepten
- Chocoladetaart de luxe
Met pure chocolade, cacao en rietsuiker uit Nederland
1 taart - 50 minuten
Taart en gebak - lucyvader - Machtige chocoladetaart
Met bastognekoeken, pure chocolade en slagroom uit Nederland
4 taarten - 30 minuten
Nagerechten - nickey - Chocoladetaart
Met bittere chocolade, eieren en roomboter uit Nederland
12 taarten - 1 uur
Taart en gebak - mennosson - Chocoladetaart
Met chocolade, gedroogd fruit en rozijnen uit Nederland
1 taart - 30 minuten
Taart en gebak - pvdnieuwendijk - Chocoladetaart
Met chocolade, slagroom en amaretto uit Nederland
8 taarten - 23 uur en 55 minuten
Taart en gebak - 34533
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocoladetaart
- Allergieen informatie