Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladetaart recept
Chocoladetaart recept

Chocoladetaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de chocolade in een steelpan en doe de boter stroop en melk erbij. Verwarm dit mengsel zacht tot de chocolade is gesmolten. Roer af en toe met een lepel. Knip met een schaar het gedroogde fruit in stukjes en roer deze met de rozijnen door de gesmolten chocolade. Doe de koekjes in een plastic zak en knoop hem dicht. Breek de koekjes met een deegroller in knapperige stukjes. Roer ze door het chocolademengsel. Schenk het mengsel in een springvorm en strijk het glad. Laat de taart minstens vier uur opstijven in de koelkast. Iedereen kan om vier uur een stukje komen afhalen. Zet de springvorm op een blik, maak de rand los en duw hem omlaag. Serveer de stukken eventueel met cacaopoeder.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocoladetaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven