Allergie informatie: Amandelkoek met port en pruimen
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram pruimen
- 250 milliliter port
- 6-7 eetlepls suiker
- 0,5 theelepel piment
- 1-2 eetlepels aardappelzetmeel
- 4 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- zout
- 375 milliliter melk
- 100 gram amandelen
- 150 gram bloem
- 2 eetlepels (geklaarde) boter
- 2 eetlepels amandelschaafsel
- poedersuiker om te bestrooien
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Amandelkoek met port en pruimen
- Allergieen informatie