Allergie informatie: Witlofsoep met hollandse geitenkaas gegratineerd
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 plakjes geroosterd brood
- 10 eetlepels geroosterd amandelschaafsel
- 10 plakjes arina (harde geitenkaas)
- 8 stronken witlof
- 125 gram champignons
- 2 uien
- 3 knoflookteentjes
- 2 eetlepels patentbloem
- 2 deciliter witte wijn
- 4 liter water
- 50 gram groentebouillonpoeder
- 1 theelepel tijm
- 1,25 theelepel dragon
- 75 gram fourme d`ambert(blauwe schimmelkaas)
- peper
- zout
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Witlofsoep met hollandse geitenkaas gegratineerd
- Allergieen informatie