Allergie informatie: Nieuwjaarskoekjes van Oma
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo bloem
- 2 theelepels zout (optioneel)
- 0,5 ons gist
- 2 eetlepels suiker
- 1,5 liter melk
- 50 gram anijszaad of gemalen anijszaad
- 2 eetlepels keukenstroop
- kaneel
- 800 gram rozijnen (geen gele)
- 400 gram krenten
- 2 eieren
- poedersuiker
- aluminium folie
- zonnebloemolie, om te bakken
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Oud en nieuw
- Nieuwjaarskoekjes van oma
- Allergieen informatie