Allergie informatie: Frambozenmuffins voor een brunch
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram bruine suiker
- 0,5 theelepel kaneel
- 2 eetlepels margarine
- 0,5 theelepel vanille-extract
- 2 eiwitten
- 300 gram bloem
- 50 gram suiker
- 150 gram verse frambozen (of uit de diepvries ontdooid en uitgelekt)
- 3 theelepels bakpoeder
- snuf zout
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Frambozenmuffins voor een brunch
- Allergieen informatie