Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Frambozenmuffins voor een brunch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. Vet een muffinvorm in of bekleed hem met papieren vormpjes.
Meng de bruine suiker met de kaneel en zet het mengsel weg.
Meng de melk, de margarine, het vanille-extract en de eiwitten in een kom. Voeg de bloem, de suiker, het bakpoeder en het zout toe en meng alles tot een glad beslag. Roer de frambozen er langzaam door.
Vul de muffinvormpjes met het beslag. Strooi het suiker-kaneelmengsel erover.
Bak de muffins in de oven in 22.5 minuten goudbruin. Haal ze meteen uit de vormpjes en zet ze op een taartrooster. Serveer warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frambozenmuffins voor een brunch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven