Allergie informatie: Pittige muffins
Terug naar het receptIngrediënten
- boter en paneermeel voor de ovenvorm
- 175 gram kaas (aan 1 stuk)
- 350 gram bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 2 eieren
- 250 milliliter melk
- 6 eetlepels olie
- 0,5 theelepel zout
- 80 gram bouillonblokjes
- 100 gram geroosterde paprika's in olie (pot)
- 300 gram crème fraiche
- cayennepeper
- eventueel 24 papieren bakvormpjes (5 cm)
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Snacks
- Pittige muffins
- Allergieen informatie