Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pittige snijbonenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de snijbonen en paprika schoon en snij deze in reepjes.
Snij het bonenkruid en marjolein zeer fijn.
Snij de varkenshaas in plakjes.
Verhit de olie in een braadpan.
Bak de plakjes vlees 5 minuten en schep het vlees uit de pan.
Bak de ui aan in de achtergebleven olie tot deze licht bruin begind te worden.
Voeg het paprikapoeder, de cayennepeper en de tomatenpuree toe en bak ze 1 minuut mee.
Voeg de krieltjes, het bonenkruid, de marjolein, de snijbonen, de paprika en 2 dl water toe en laat 10-1 5 minuten stoven.
Doe het vlees in de pan terug en warm het nog 5 minuten mee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige snijbonenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven