Allergie informatie: Aspergesalade met gerookte zalm en papaja
Terug naar het receptIngrediënten
- salade van asperges:
- 350 gram witte asperges
- ongeveer 10 papayabolletjes uit pot
- 100 gram gerookte zalm
- 1 eetlepel fijngehakte dille
- voor de saus:
- 1,5 eetlepel mayonaise
- 1,5 eetlepel kookroom
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 1 eetlepel witte vermouth
- 1 eetlepel gembersiroop
- 1 bolletje stemgember
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Lente
- Aspergesalade met gerookte zalm en papaja
- Allergieen informatie