Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergesalade met gerookte zalm en papaja recept
Aspergesalade met gerookte zalm en papaja recept

Aspergesalade met gerookte zalm en papaja


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges en kook ze in ruim water met wat zout in circa 17.5 minuten gaar. Laat ze goed uitlekken, afkoelen en snijd ze in stukjes van 3 cm. Laat de papayabolletjes uitlekken. Snijd de zalm in dunne reepjes. Roer een saus van de mayonaise, kookroom, kerriepoeder, vermout, zeer fijn gesneden gemberbolletje en de gembersiroop. (eventueel helemaal fijn maken met de staafmixer). Breng op smaak met peper en zout. Maak per persoon een mooi bord op met de asperges, zalm en het fruit. Dresseer de saus er over en garneer af met de fijn gesneden dille. Geef er stokbrood en boter bij.

Serveersuggesties

Als je niet aan papayabolletjes kunt komen, kan je deze vervangen door een klein blikje mandarijntjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aspergesalade met gerookte zalm en papaja recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aspergesalade met gerookte zalm en papaja heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Gerben, is inderdaad lekkerder met verse papaya, maar die zijn hier in Spanje zelden te koop dan moet je wel.
    Katrien-spanje gaf dit recept op 19 juli 2013 5 uit 5 sterren
  • Onbegrijpelijk dat dit recept gemaakt wordt met papaya uit een pot! Kook met verse ingrediŽnten! Recept roept op tot bereiding ervan, maar dan wel met verse papaya!
    Gerben gaf dit recept op 21 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Lijkt me heel geschikt voor de paasbrunch. Bedankt!
    Marjolijn gaf dit recept op 12 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven