Allergie informatie: Stoofperen met rode wijn en stoofperenstroop
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de stoofperen:
- 1 kilo stoofperen
- 0,5 liter rode wijn
- 150 gram suiker
- 1 kaneelstokje
- 3 kruidnagels
- voor de stroop:
- 200 gram suiker
- het vocht van de stoofperen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Stoofperen met rode wijn en stoofperenstroop
- Allergieen informatie