Allergie informatie: Remouladesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 bosje bosuitjes
- 1 uitje
- 0,5 bosje bladpeterselie
- 2 augurken
- 4 eetlepels mayonaise
- klein beetje nat van de augurken
Meer Recepten
- Broodje visstick
Met vissticks, witte bolletjes en botersla uit Nederland
4 porties - 10 uur
Snacks - Angeliquevanwest - Kipcocktail met Hollandse garnalen
Met kipfilet, hollandse garnalen en remouladesaus uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Kerst - bettyvandijk - Remouladesaus
Met ansjovis, kappertjes en augurk uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - tobkok - Asperge-zalm cocktail
Met asperges, gerookte zalm en remouladesaus uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Koud - harwoon
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Remouladesaus
- Allergieen informatie