Allergie informatie: Portsaus van Meesterkok Michel Roux
Terug naar het receptIngrediënten
- 60 gram boter
- 60 gram sjalotjes, in zeer dunne plakjes
- 100 gram champignons, in dunne plakjes
- 50 gram cranberry's of zwarte bessen
- 5 deciliter port (liefst van ca. 10 jaar oud)
- gedroogde schil van 1 sinaasappel
- 3 deciliter kalfsbouillon of wildbouillon
- zout
- peper
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Portsaus van meesterkok michel roux
- Allergieen informatie