Allergie informatie: Masak hijau (Groene saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 centimeter laos
- 1 serehstengel
- 3 groene tomaten
- 1 theelepel asem
- 3 eetlepel water
- 5 eetlepel olie
- zout (naar smaak)
- boemboe:
- 6 sjalotten,
- 5 teentjes knoflook
- 7 groene lomboks
- 4 centimeter djahé
- 4 centimeter kunyit (kurkuma)
- 2 centimeter kencur
- 1 theelepel trasi bakar
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Masak hijau (groene saus)
- Allergieen informatie