Allergie informatie: Jus (of saus) met bruin bier
Terug naar het receptIngrediënten
- 30 gram roomboter
- 2 theelepels bloem
- 300 milliliter bouillon
- 300 milliliter bruin bier (uit België)
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 kleine wortel
- 1 tomaat
- 1 theelepel mosterd
- 0,5 theelepel sambal
- 1 theelepel suiker
- 3 jeneverbessen
- 3 kruidnagels
- 3 takjes verse tijm
- 0,5 takje verse rozemarijn
- 2 takjes verse dragon
- 2 takjes verse salie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Jus (of saus) met bruin bier
- Allergieen informatie