Allergie informatie: Champignon-saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1/2 liter Supreme-saus (zie mijn recept)
- 100 gram champignons
- 1 1/2 deciliter water
- enkele druppels citroensap
- 4 deciliter kalfsbouillon voor de Supreme-saus
Meer Recepten
Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colinGroenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelmanWild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvaderKip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - DonnChili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Champignon-saus
- Allergieen informatie