Allergie informatie: Ham-kaas ragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram bloem
- 40 gram boter
- 400 milliliter melk
- 3 eieren
- 150 gram achterham
- 150 gram geraspte kaas (jong/belegen)
- peper
- zout
- kerriepoeder
- koenjit
- gembersap
- peterselie
- ketjap-manis
Meer Recepten
- Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - IJsbergsla met Edammer en druiven
Met ijsbergsla, edammer kaas en blauwe druiven uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Groentegerechten - ma-griet - Ham met meloen
Met parma ham en suikermeloe uit Italie
4 porties - 10 minuten
Koud - geralda
- Home
- Recept
- Ontbijtgerechten
- Ham-kaas ragout
- Allergieen informatie