Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ham-kaas ragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren in 10 minuten hard. Snijd de achterham in kleine stukken. Pel de eieren en snijd ze in kleine stukken. Maak een roux: Neem een steelpan en doe hier de boter in. Laat deze warm worden totdat er slechts kleine belletjes vanaf komen. Voeg de bloem toe en blijf met een garde roeren totdat de bloem gaar is en de kleur lichtbruin. Voeg in één keer alle melk toe en roer flink met de garde. Voeg, zodra alles gebonden is, eventueel melk toe om de dikte van bijvoorbeeld yoghurt te krijgen. Voeg de kruiden peper, zout, kerriepoeder, koenjit, gembersap, peterselie en ketjap-manis toe. Voeg de achterham en kaas toe, verwarm weer voorzichtig, niet laten koken! Voeg op het laatst de eieren toe en roer deze voorzichtig door.

Serveersuggesties

Lekker op boterhammen op zondagmorgen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ham-kaas ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven