Allergie informatie: Navarin (stoofpotje van lams- of schapenvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram lams- of schapenvlees van nek en schouder
- 50 gram braadboter
- 5 cl zonnebloemolie
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 dessertlepel suiker
- 1 eetlepel bloem
- 4 deciliter kalfsfond
- 2 deciliter droge, witte wijn
- 1 takje tijm
- 2 blaadjes laurier
- 3 takjes peterselie
- 1 takje rozemarijn
- 200 gram verse tomaten
- 150 gram verse worteltjes
- 2 verse meiknolletjes
- 200 gram krielaardappeltjes, geschrapt
- 4 sjalotjes
- 200 gram diepvries doperwtjes
- vers gemalen, zwarte peper
- zout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Navarin (stoofpotje van lams- of schapenvlees)
- Allergieen informatie