Allergie informatie: Zomer-kruimeldessert
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram havervlokken
- 0,5 theelepel kaneel
- 0,5 theelepel koekkruiden
- mespuntje gemberpoeder
- 15 gram boter, gesmolten
- 1 eetlepel heldere honing
- 2 eetlepels blanke rozijnen
- 400 gram zomerfruit, vers of diepvries
- 50 gram poedersuiker + extra voor garnering
- 2 eetlepels crème de cassis
- 0,5 theelepel vanille-essence
- 1 eetlepel amandelschaafsel voor garnering
Meer Recepten
- Zomer cocktail
Met 7-up en citroene uit Nederland
1 portie - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - ansterhaar - Zomer drankje
Met sinaasappel, grapefruit en citroen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Cocktails zonder alcohol - harwoon - Zomer cocktail
Met grapefruit, citroen en rum uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Cocktails met alcohol - harwoon - Zomer focaccia
Met focaccia, rode pesto en mozzarella uit Italie
4 porties - 10 minuten
Broodgerechten - saravanwetten - Zomer hete bliksem
Met aardappels, appels en geraspte kaas uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Stamppotten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Zomer-kruimeldessert
- Allergieen informatie