Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomer hete bliksem recept
Zomer hete bliksem recept

Zomer hete bliksem


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en schil de aardappels in stukken. Was en schil de appels aan stukjes en verwarm ze met 1 eetlepel water 10 minuten op een zacht vuur. Stamp de aardappels fijn met de warme melk en de olijfolie. Roer er de gerapte kaas door. Schep op het laatst voorzichtig de warme appelstukjes erdoor, zorg dat ze heel blijven. Strooi voor het serveren wat lente-ui over de hete bliksem.

Allergenen Informatie

Voor dit zomer hete bliksem recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven