Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomer-kruimeldessert recept
Zomer-kruimeldessert recept

Zomer-kruimeldessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oen voor op 180 graden
meng de havervlokken met de specerijen, de gesmolten boter en de honing.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en druk hier het mengsel op, zet deze 20 minuten in de oven.
Haal de bakplaat uit de oven en laat het havervlokkenmengsel afkoelen, roer dan de rozijnen erdoor.
Doe intussen het zomerfruit met de poedersuiker en 1 eetlepel water in een pan. Verwarm alles al roerend op laag vuur tot het fruit uit elkaar begint te vallen. Haal van het vuur en roer de crème cassis en de vanille-essence erdoor.
Verdeel het mengsel over 6 dessertbordjes en strooi het krokante havervlokkenmengsel erover. Garneer met de geroosterde amandelen en wat poedersuiker. Serveer direct.

Allergenen Informatie

Voor dit zomer-kruimeldessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven