Allergie informatie: Merengue met rabarber een aardbei
Terug naar het receptIngrediënten
- VOOR DE MEReNGUES:
- 2 eiwitten (op kamertemperatuur)
- 80 gram fijne witte suiker
- 60 gram poedersuiker
- 1 eetlepel maïzena
- VOOR DE RABARBER:
- 500 gram aardbeien
- 85 gram suiker
- 4 stelen rabarber in stukken van 10 cm
- VOOR EROP:
- 50 gram suiker
- de rasp van 1 limoen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Merengue met rabarber een aardbei
- Allergieen informatie