Allergie informatie: Gekarameliseerde rijstpudding
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 gram arboriorijst
- 200 gram poedersuiker
- 2 vanillestokjes, gespleten
- 30 gram boter
- 600 milliliter volle melk
- 150 milliliter slagroom
- 2 reepjes citroenschil en sap van 1 citroen
- 250 gram gedroogde abrikozen
- 1-2 eetlepels sinaasappelikeur (bijv. Cointreau)
Meer Recepten
- Gekarameliseerde spruitjes met appel aan een spies
Met spruitjes, bacon, appel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - lekker_koken - Gekarameliseerde mangowaaiers
Met mango's, gembersiroop en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - lucyvader - Gekarameliseerde kip
Met kip, gember en vissaus uit Vietnam
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - armaco - Amuse van gekarameliseerde scampi's
Met scampi's, suiker en bosui uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 5 minuten
Hapjes - lekker_koken - Italiaanse gekarameliseerde uien
Met lenteuien, azijn en olijfolie uit Italie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - terroir
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gekarameliseerde rijstpudding
- Allergieen informatie