Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gekarameliseerde kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


De suiker in een grote pan verhitten tot hij smelt en goudbruin wordt.
De pan van het vuur nemen en de vissaus erbij gieten. Voorzichtig het spat! 375 milliliter water toevoegen en de pan weer op het vuur zetten. Door laten koken totdat de suiker is opgelost.
De kip en de gember toevoegen en ongeveer 35 minuten zachtjes laten koken tot het vlees heel zacht is.
Het vet van de bovenkant scheppen en ten slotte de peper er overheen strooien.

Serveersuggesties

Lekker met een frisse salade van komkommer, bosuitjes en cherrytomaatjes. Witte rijst smaakt er prima bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gekarameliseerde kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven