Allergie informatie: Chipolatapudding met rum
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ei
- 6 kleine gelatineblaadjes
- 2 zakje vanillesuiker
- 3 eetlepels suiker
- 7 lange vingers
- 3 à 4 eetlepels rum of naar eigen smaak
- 2 à 2,5 deciliter slagroom
- 2 deciliter melk (klein pakje)
- 2 deciliter alpro soya melk (klein pak)
- materiaal:
- 1 grote kom om slagroom te kloppen
- 1 kleinere kom om het eiwit te kloppen
- 1 kleine kom om de eierdooier te kloppen
- mixer
- 1 pannetje, ongeveer 3 liter
- 1 pannetje om de gelatine te weken
- 1 puddingvorm
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Chipolatapudding met rum
- Allergieen informatie