Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chipolatapudding met rum

  • 1 ei
  • 6 kleine gelatineblaadjes
  • 2 zakje vanillesuiker
  • 3 eetlepels suiker
  • 7 lange vingers
  • 3 à 4 eetlepels rum of naar eigen smaak
  • 2 à 2,5 deciliter slagroom
  • 2 deciliter melk (klein pakje)
  • 2 deciliter alpro soya melk (klein pak)
  • materiaal:
  • 1 grote kom om slagroom te kloppen
  • 1 kleinere kom om het eiwit te kloppen
  • 1 kleine kom om de eierdooier te kloppen
  • mixer
  • 1 pannetje, ongeveer 3 liter
  • 1 pannetje om de gelatine te weken
  • 1 puddingvorm


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven