Chipolatapudding met rum
- 1 ei
- 6 kleine gelatineblaadjes
- 2 zakje vanillesuiker
- 3 eetlepels suiker
- 7 lange vingers
- 3 à 4 eetlepels rum of naar eigen smaak
- 2 à 2,5 deciliter slagroom
- 2 deciliter melk (klein pakje)
- 2 deciliter alpro soya melk (klein pak)
- materiaal:
- 1 grote kom om slagroom te kloppen
- 1 kleinere kom om het eiwit te kloppen
- 1 kleine kom om de eierdooier te kloppen
- mixer
- 1 pannetje, ongeveer 3 liter
- 1 pannetje om de gelatine te weken
- 1 puddingvorm
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Chipolatapudding met rum
- Melding maken