Allergie informatie: Knapperig bladerdeeg gevuld met gehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 400 gram rundergehakt
- 1 citroen
- 0,5 zakje verse tijm (circa 8 gram)
- 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
- 1 ei
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Knapperig bladerdeeg gevuld met gehakt
- Allergieen informatie