Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knapperig bladerdeeg gevuld met gehakt recept
Knapperig bladerdeeg gevuld met gehakt recept

Knapperig bladerdeeg gevuld met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snipper de ui en hak de knoflook fijn en bak deze glazig in de olie. Voeg het gehakt toe en bak het op hoog vuur rul. Boen de citroen schoon en rasp de schil eraf. Ris blaadjes van takjes tijm en schep deze met de citroenrasp door het gehakt. Leg de plakjes bladerdeeg op de ingevette of met bakpapier beklede plaat en bak deze in het midden van de oven in circa 10 minuten lichtbruin. Haal de bakplaat uit de oven. Snijd met een puntig mes in het midden van het gebakken bladerdeeg een cirkel uit de bovenkant, zodat een soort bakje ontstaat. Schep het gehaktmengsel in de ruimte die ontstaan is. Klop het ei los en bestrijk hiermee de deegbakjes en de uitgesneden deegrondjes. Schuif de bakplaat terug in de oven en laat het nog circa 5- 10 minuten bakken tot het deeg goudbruin en krokant is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knapperig bladerdeeg gevuld met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven