Allergie informatie: Marmerkoekjes met pindakaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pot pindakaas (500 gram)
- 300 gram theebiscuit
- 1 blikje gecondenseerde volle melk
- 1 theelepel kaneel
- 1 zakje vanille suiker
- 1 eetlepel nesquik of cacao
- 1 eetlepel honing
- 400 gram melkchocolade en 100 gram witte chocolade of omgekeerd (400 gram witte chocolade en 100 gram melkchocolade)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Koekjes
- Marmerkoekjes met pindakaas
- Allergieen informatie