Allergie informatie: Druivenchutney met appel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo blauwe druiven
- 750 gram appels (goudreinet)
- 1 flinke ui
- 150 gram blanke rozijnen
- 500 gram perziken
- 225 gram basterdsuiker
- 4,5 deciliter inmaakazijn
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 pijpkaneel
- 0,5 theelepel chilipoeder
- paar blaadjes gedroogde foelie
- 1 theelepel tijm
- 1 sauseetlepel grand marnier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Jam en marmelade
- Druivenchutney met appel
- Allergieen informatie