Allergie informatie: Gevulde kwartels met champignons, knoflook en ganzenleverpaté
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 kwartels
- 3 rode uien
- 4 teentjes knoflook
- 400 gram champignons
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel salie
- zout
- 4 eetlepels paneermeel
- 4 eetlepels ganzenleverpaté
- 16 plakjes ontbijtspek
- 8 laurierblaadjes
- 3 eetlepels extra olijfolie
- boter om in te vetten
- 4 eetlepels honing
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge