Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kwartels met champignons, knoflook en ganzenleverpaté recept
Gevulde kwartels met champignons, knoflook en ganzenleverpaté recept

Gevulde kwartels met champignons, knoflook en ganzenleverpaté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Pel en snipper de uien en knoflook. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de uien met knoflook en champignons. Voeg de salie met zout toe. Voeg al roerend het paneermeel met paté toe. Spoel de kwartels af en dep ze droog. Bestrooi ze van binnen en buiten met zout. Vul de kwartels met het champignonmengsel en sluit ze met cocktailprikkers. Omwikkel de kwartels met ontbijtspek en steek de laurierblaadjes ertussen. Bestrijk de kwartels met de extra olijfolie. Vet een ovenschaal in met boter en leg de kwartels in de schaal. Bedruppel de kwartels met de honing en bak ze in het midden van de oven in 25 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kwartels met champignons, knoflook en ganzenleverpaté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven