Allergie informatie: Stoofpot van Lamschouder
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo lamsschouder zonder bot (deze er wel bij vragen)
- 100 gram sjalotten
- 200 gram winterwortel
- 3 teentjes knoflook
- 2 theelepels tijm
- 0,5 eetlepel zeezout
- 1 eetlepel grove peper
- 0,5 liter lamsbouillon (gemaakt van de afsnijdsels en de botten)
- 6 eetlepels olie
- 2 glazen rode wijn
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Stoofpot van lamschouder
- Allergieen informatie