Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpot van Lamschouder recept
Stoofpot van Lamschouder recept

Stoofpot van Lamschouder


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in grove dobbelstenen.
Maak een marinade van knoflook, tijm, zeezout, peper en 2 lepels olie.
Meng de marinade met het vlees en zet het 24 uur in de koelkast.
Bak het vlees lekker bruin in de rest van de olie.
Voeg nu de gesneden sjalotten en winterwortel toe en laat het even meebakken.
Blus af met de wijn en voeg de bouillon en de marinade toe.
Laat het geheel ca. 5 uur sudderen.
Als het vlees gaar is, wordt het vocht een beetje gebonden.

Serveersuggesties

Serveer dit gerecht met rodekool of gestoofde appels en aardappel puree

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofpot van lamschouder recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven