Allergie informatie: Speenvarken in gelei (Mestreechs speebak)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1200 gram mager varkensvlees (fricandeau, hamlappen, filet)
- 500 gram kalfsbotten (optioneel)
- 1 liter water
- 6 blaadjes laurier
- 1 citroen in schijfjes
- peper
- zout
- gelatine
- Voor de saus:
- azijn
- mosterd
Meer Recepten
 Citrus-Munt gelei Citrus-Munt gelei
 Met citrusvruchten, gelatine en munt uit Nederland
 6 porties - 4 uur en 30 minuten
 Nagerechten - azuro
 Vijgen-vijgenjam Vijgen-vijgenjam
 Met groene vijgen, cactusvijgen en gelei-suiker uit Spanje
 4 porties - 1 uur
 Jam en marmelade - bertoz
 Mestreechs zoervleis Mestreechs zoervleis
 Met poulet van rund, uien en azijn uit Nederland
 6 porties - 23 uur en 55 minuten
 Vlees - louca
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Speenvarken in gelei (mestreechs speebak)
- Allergieen informatie



