Allergie informatie: Speenvarken in gelei (Mestreechs speebak)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1200 gram mager varkensvlees (fricandeau, hamlappen, filet)
- 500 gram kalfsbotten (optioneel)
- 1 liter water
- 6 blaadjes laurier
- 1 citroen in schijfjes
- peper
- zout
- gelatine
- Voor de saus:
- azijn
- mosterd
Meer Recepten
- Citrus-Munt gelei
Met citrusvruchten, gelatine en munt uit Nederland
6 porties - 4 uur en 30 minuten
Nagerechten - azuro - Vijgen-vijgenjam
Met groene vijgen, cactusvijgen en gelei-suiker uit Spanje
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - bertoz - Mestreechs zoervleis
Met poulet van rund, uien en azijn uit Nederland
6 porties - 23 uur en 55 minuten
Vlees - louca
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Speenvarken in gelei (mestreechs speebak)
- Allergieen informatie