Allergie informatie: Ribkarbonade met rijst en haricot verts
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ribkarbonades
- 300 gram risottorijst
- 600 gram haricots verts
- 3 sjalotjes
- 2 eetlepels bieslook
- 1 theelepel paprikapoeder
- zout
- 4 eetlepels boter
- 1 bouillonblokje
- 50 gram geraspte belegen kaas
- 1 rode ui
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Ribkarbonade met rijst en haricot verts
- Allergieen informatie