Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ribkarbonade met rijst en haricot verts recept
Ribkarbonade met rijst en haricot verts recept

Ribkarbonade met rijst en haricot verts


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes fijn. Kruid de karbonades met paprikapoeder en zout. Verhit 1,5 eetlepel boter in een koekenpan en fruit de sjalotjes 5 minuten op laag vuur. Voeg al roerend de rijst toe tot de korrels gaan glanzen. Voeg het bouillonblokje met 600 mililiter water toe en breng de risotto al roerend aan de kook. Kook de rijst afgedekt in 1 2 minuten gaar. Snipper de rode ui fijn. Verhit 1/2 eetlepel boter in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten. Kook de haricots verts in 1 5 minuten gaar en schep de ui erdoor. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de karbonades in 8 minuten rondom bruin en gaar. Voeg de bieslook met kaas toe aan de rijst en breng het al roerend op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ribkarbonade met rijst en haricot verts recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven