Allergie informatie: Rib-eye met kersensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 rib-eyes
- 100 milliliter rode wijn
- 2 eetlepels azijn
- 1 theelepels knoflookpuree
- 1 theelepel oregano
- 100 milliliter olijfolie
- 1 eetlepel bloem
- 100 milliliter kippenbouillon
- 4 eetlepels droge rode wijn
- 2 eetlepels rode port
- 1 pot kersen op siroop á 225 gram
- 0,5 theelepel knoflookpuree
- 1 eetlepel citroensap
- 2 theelepels peper
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rib-eye met kersensaus
- Allergieen informatie