Allergie informatie: Magere Boeuf Stroganoff
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram rosbief
- 1 snufje zout
- 1 theelepel (versgemalen) peper
- 0,5 theelepel paprikapoeder (mild)
- 10 gram bloem
- 3 stuks sjalotjes
- 60 gram augurken
- 50 gram vloeibare margarine
- 2 eetlepels wodka (of jenever)
- 10 gram tomatenpuree
- 1,5 deciliter vleesbouillon (van een tablet)
- 1,5 deciliter magere yogurt
- 1 eetlepel verse peterselie
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Gebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona - Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Boeuf Bourguignon a la minute
Met biefstuk, spek en rode wijn uit Frankrijk
2 porties - 20 minuten
Kerst - sacha
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Magere boeuf stroganoff
- Allergieen informatie