Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Magere Boeuf Stroganoff recept
Magere Boeuf Stroganoff recept

Magere Boeuf Stroganoff


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in smalle reepjes. Bestrooi het met zout, peper, paprikapoeder en 1 eetlepel bloem. Snipper de gepelde sjalotjes. Snijd de augurkjes in reepjes ter grootte van dikke lucifers. Verhit de margarine in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Schep het vlees met een schuimspaan uit de pan en houd het warm. Fruit de sjalotjes eventjes in de achtergebleven margarine en roer er 1 eetlepel bloem door. Roer de wodka, tomatenpuree en de bouillon erdoor en laat het al roerende binden. Roer ca. 2 eetlepels van de warme saus door de yoghurt, neem de pan van het vuur en roer de yoghurt door de warme saus. Voeg de augurkjes toe en zet de pan weer op een laag vuur. Laat al roerend de yoghurt warm worden, maar niet aan de kook komen. Voeg naar smaak zout en peper toe en strooi de peterselie erover. Leg het vlees op een schaal en schenk de saus erover. Serveer met rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit magere boeuf stroganoff recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven