Allergie informatie: Limburgs Zoervleis
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram ribrunderlappen
- 300 milliliter azijn
- 300 milliliter water
- 3 blaadjes laurier
- 2 kruidnagels
- 30 gram boter
- 2 grote uien, in grove stukken
- 3 plakken ontbijtkoek, in stukjes
- 3 eetlepels Maestrichter fruitstroop
Meer Recepten
- Limburgs zuurvlees
Met rundvlees, peperkoek en uien uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - maikeb - Mestreechs zoervleis
Met poulet van rund, uien en azijn uit Nederland
6 porties - 23 uur en 55 minuten
Vlees - louca - Limburgs prutje voor op pate
Met zilveruitjes, rozijnen en witte wijn uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - lekker_koken - Zuurvlees (zoervleis oet mestreech)
Met runderpoulet, uien en appelstroop uit Nederland
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - wullum - Limburgs zuurvlees
Met riblappen, appelstroop en wijnazijn uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Vlees - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Limburgs zoervleis
- Allergieen informatie